NaslovnaVestiN1NA KOPAONIKU 40 CENTIMETARA SNEGA

NA KOPAONIKU 40 CENTIMETARA SNEGA

Objavljeno dana:

- reklame -

Na Kopaoniku danas je izmereno 40 centimetara snega koji je prestao da pada oko 16.30, rečeno je u lokalnoj meteorološkoj stanici na toj planini.

Dežurni Miodrag Radovanović je kazao da temperatura iznosi minus 10 stepeni Celzijusovih a da duva vetar brzine od 13 metara u sekundi, odnosno oko 60 kilometara na čas.

Dodao je, za agenciju Beta, i da vidljivost iznosi oko 800 metara.

Tagovi

Datum objave: 2023-11-26 18:19:02
Autor objave:
Izvor informacije: n1info.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je n1info.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru n1info.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je n1info.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -