NaslovnaVestiN1NA KOPAONIKU NEMA VODE DANIMA, GOSTI BESNI

NA KOPAONIKU NEMA VODE DANIMA, GOSTI BESNI

Objavljeno dana:

- reklame -

Na Kopaoniku danima nema vode, objavio je portal Nova.rs, pozivajući se na čitaoce koji novogodišnje praznike provode na najpopularnijoj planini u Srbiji.
Prema njihovim navodima, „očekuje se da će problem potrajati do posle Božića, jer su zbog temperature u plusu ‘zamućeni’ bunari iz kojih JKP Raška crpi vodu“, navodi Nova.rs.
Pored visokih temperatura za ovo doba godine, problem je, kako kažu, i prekomerna gradnja objekata kojom je ovaj turistički…

Datum objave: 2022-01-03 16:36:27
Autor objave:
Izvor informacije: n1info.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je n1info.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru n1info.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je n1info.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -