NaslovnaVestiN1NA KOPAONIKU PRVI SNEG, ZABELELO SE I NA GOLIJI (VIDEO)

NA KOPAONIKU PRVI SNEG, ZABELELO SE I NA GOLIJI (VIDEO)

Objavljeno dana:

- reklame -

Na Kopaoniku od jutros pada sneg, prvi ove jeseni, a snežni pokrivač je debeo dva centimetra. Prvi sneg je zabeležen i na Goliji.
Temperatura je oko nula stepeni, a do kraja dana se očekuje da sneg prestane da pada, javlja Radio-Televizija Srbije.
Republički hidrometeorološki zavod je za vikend najavio pad temperature i da je moguće da slabiji sneg pada u brdsko-planinskim predelima širom Srbije.

Datum objave: 2023-11-15 18:15:09
Autor objave:
Izvor informacije: n1info.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je n1info.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru n1info.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je n1info.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -