NaslovnaVestiN1NA KOPAONIKU TRI CENTIMETRA SNEGA, KIŠA PREŠLA U SUSNEŽICU

NA KOPAONIKU TRI CENTIMETRA SNEGA, KIŠA PREŠLA U SUSNEŽICU

Objavljeno dana:

- reklame -

Na Kopaoniku je kišu zamenila susnežica, a debljina snega iznosi oko tri centimetra, rečeno je u lokalnoj meteorološkoj stanici na toj planini.
Dežurni Miodrag Radovanović je kazao i da, zbog kiše koja je padala od juče, snega ima malo kao i da temperatura iznosi nula strepeni Celzijusovih.
Rekao je agenciji Beta i duva vetar istočnog smera, brzinom od tri metara u sekundi, odnosno 10 do 12 kilometara na čas a da vidljivost iznosi 400 metara.

Datum objave: 2023-11-22 15:02:21
Autor objave:
Izvor informacije: n1info.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je n1info.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru n1info.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je n1info.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -