NaslovnaVestiN1NA ZLATIBORU I KOPAONIKU OKO 50.000 GOSTIJU

NA ZLATIBORU I KOPAONIKU OKO 50.000 GOSTIJU

Objavljeno dana:

- reklame -

Predstavnici turističkih organizacija Zlatibora i Raške rekli su danas da je u tim zimskim centrima oko 50.000 gostiju, uglavnom domaćih i simboličan broj iz Slovenije i Crne Gore.
„Tokom ovog produženog vikenda zbog nacionalnog praznika Dana državnosti na Zlatiboru je oko 30.000 gostiju u hotelima i privatnom smeštaju“, rekao je direktor Turističke organizacije Zlatibor Vladimir Živanović.

Datum objave: 2021-02-15 15:41:58
Autor objave:
Izvor informacije: n1info.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je n1info.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru n1info.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je n1info.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -