NaslovnaVestiN1Napao medicinare, lomio nameštaj i staklo u Hitnoj pomoći u Kraljevu, pa...

Napao medicinare, lomio nameštaj i staklo u Hitnoj pomoći u Kraljevu, pa uhapšen

Objavljeno dana:

- reklame -

Kraljevačka policija uhapsila je muškarca U.M. (30) iz tog grada zbog napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti i nasilničko ponašanje.
On se sumnjiči da je u prostorijama Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja u Kraljevu, gde je došao radi ukazivanja lekarske pomoći, vređao, pretio i fizički nasrtao na medicinsko osoblje, kao i da je bacao nameštaj i polomio staklo na prijemnom šalteru, piše Nova.rs.
Takođe se sumnjiči i da je…

Datum objave: 2023-09-05 13:38:45
Autor objave:
Izvor informacije: n1info.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je n1info.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru n1info.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je n1info.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -