NaslovnaVestiN1Nisam naredio podizanje borbene gotovosti, redovne aktivnosti vojske u Raškoj

Nisam naredio podizanje borbene gotovosti, redovne aktivnosti vojske u Raškoj

Objavljeno dana:

- reklame -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je u Njujorku, povodom primećenog kretanja Vojske Srbije ka Raškoj, da nije naredio podizanje stepena borbene gotovosti i da se radi o redovnim aktivnostima.
„Kada smo podigli borbenu gotovost na najviši nivo tada je bilo mnogo naših vojnika tamo, ali to sada nije slučaj. Redovne aktivnosti su nešto pojačane, naše je da vojsku obučavamo, da bude snažna, da ima mnogo više vežbi, a ukoliko bude dolazilo do bilo kakvog povećavanja…

Datum objave: 2023-09-22 19:37:24
Autor objave:
Izvor informacije: n1info.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je n1info.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru n1info.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je n1info.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -