NaslovnaVestiN1Nisam podržao Vučićevu listu javnih ličnosti, preko prijatelja sam saznao da se...

Nisam podržao Vučićevu listu javnih ličnosti, preko prijatelja sam saznao da se nalazim tamo

Objavljeno dana:

- reklame -

Pesnik iz Kraljeva Ivan Novčić poslednji je u nizu javnih ličnosti čije ime se našlo na SNS listi „2000“, iako nikada nije dao podršku naprednjacima, niti saglasnost da se nađe u ovoj grupi.
„Slučajno sam saznao, preko jednog prijatelja, da se moje ime nalazi na spisku 2000 potpisnika podrške listi Aleksandar Vučić. Ovim putem želim to da demantujem, jer niti sam šta potpisao niti javno podržao bilo koju listu. Prošle godine sam u Kraljevo doneo…

Datum objave: 2023-12-11 18:05:24
Autor objave:
Izvor informacije: n1info.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je n1info.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru n1info.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je n1info.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -