NaslovnaVestiN1Od Skadra, preko Kosova, pa prugom ka Raški

Od Skadra, preko Kosova, pa prugom ka Raški

Objavljeno dana:

- reklame -

Saznanja o migrantskoj ruti koja ide preko Kosova i Metohije u centralnu Srbiju postoje već neko vreme. Do skoro je bila minimalna, jer se primarno prelazilo preko Severne Makedonije u Srbiju. Sada je to drastično intenzivnije i značajan broj migranata koristi ovu rutu.
Tunel na pruzi Raška – Kosovska Mitrovica, praktično je poslednja stanica za pripremu migranta pre nego što uđu na centralni deo Srbije.
O migrantskoj ruti preko severa Kosova do sada se vrlo malo…

Datum objave: 2021-10-23 20:26:46
Autor objave:
Izvor informacije: n1info.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je n1info.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru n1info.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je n1info.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -