NaslovnaVestiN1Otvaranje laba u gimnaziji u Vrnjačkoj Banji uvod u prvu Mejkers konferenciju

Otvaranje laba u gimnaziji u Vrnjačkoj Banji uvod u prvu Mejkers konferenciju

Objavljeno dana:

- reklame -

Sve više škola u Srbiji dobija svoje Mejkers labove, a sada svojim može da se pohvali i gimnazija u Vrnjačkoj Banji. Mejkers lab otvoren je u samoj završnici Nastavničke konferencije u Vrnjačkoj Banji, ali i kao uvod u prvu Mejkers konferenciju, koja je okupila nastavnike i direktore škola Mejkers mreže, navodi se u saopštenju.
Nakon Niša, sledeća stanica Grupe za obrazovanje jeste Vrnjačka Banja. U njenoj Gimnaziji, otvoren je jedanaesti po redu Mejkers lab,…

Datum objave: 2023-10-25 17:08:15
Autor objave:
Izvor informacije: n1info.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je n1info.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru n1info.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je n1info.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -