NaslovnaVestiN1Počela izgradnja mosta u Adranima, oštećenog u junskim poplavama

Počela izgradnja mosta u Adranima, oštećenog u junskim poplavama

Objavljeno dana:

- reklame -

Na Ibarskoj magistrali u Adranima kod Kraljeva počela je izgradnja novog mosta na mestu urušenog u junskoj poplavi. Nadležni tvrde da je most preko Musine reke projektovan za stogodišnji nivo reke.
Izgradnja novog mosta na Ibarskoj magistrali u Adranima počela je pre dve nedelje, a posao obavljaju radnici preduzeća „Novi Pazar put“, piše RTS. 
Raščistili su tone oštećenog betona i šuta koje je vodena bujica raznela. Ukopali su duboko u zemlju i prvi šip…

Datum objave: 2023-09-03 12:34:20
Autor objave:
Izvor informacije: n1info.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je n1info.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru n1info.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je n1info.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -