NaslovnaVestiN1Predstavljanje ProGlasa danas u Kraljevu - Izbori 2023

Predstavljanje ProGlasa danas u Kraljevu – Izbori 2023

Objavljeno dana:

- reklame -

Pokretači i potpisnici inicijative ProGlas saopštili su da će danas od 18 časova održati tribinu „Podrži i potpiši ProGlas“ u Kraljevu, u hotelu Turist.
Kako su naveli, na tribini će biti predstavljen tekst proglasa, svrha i ciljevi inicijative, uz poziv učesnicima tribine da podrže i potpišu inicijativu.
Prisutnima će se obratiti novinarka Biljana Stepanović, reditelj Srdan Golubović, akademik Vladica Cvetković i profesor Univerziteta u Beogradu Filip…

Datum objave: 2023-12-04 06:51:21
Autor objave:
Izvor informacije: n1info.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je n1info.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru n1info.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je n1info.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -