NaslovnaVestiN1Radovi na ekshumaciji kod Raške obustavljeni zbog loših vremenskih uslova

Radovi na ekshumaciji kod Raške obustavljeni zbog loših vremenskih uslova

Objavljeno dana:

- reklame -

Na lokaciji Kiževak kod Raške u Srbiji ekshumirano je četiri do pet posmrtnih ostataka za koje se sumnja da su tela kosovskih Albanaca, izjavio je danas u Prištini direktor Instituta za sudsku medicinu Arsim Grdžaljiu i dodao da su radovi na toj lokaciji obustavljeni u petak zbog loših vremenskih uslova.
„Prošle nedelje je bilo puno kiše, očekuje se da će vrlo brzo pasti sneg“, rekao je Grdžaljiu na konferneciji za novinare i dodao da su do sada…

Datum objave: 2020-12-12 13:02:41
Autor objave:
Izvor informacije: n1info.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je n1info.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru n1info.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je n1info.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -