NaslovnaVestiN1SKIJAŠ TEŠKO POVREĐEN NA KOPAONIKU

SKIJAŠ TEŠKO POVREĐEN NA KOPAONIKU

Objavljeno dana:

- reklame -

U ski centru Kopaonik danas se dogodila nesreća u kojoj je jedan skijaš teško povređen i on je transportovan u Klinički centar Srbije u Beogradu, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.
U spasavanju povređenog skijaša učestvovali su medicinski radnici, pripadnici Gorske službe spasavanja i Helikopterska jedinica MUP, navodi se u saopštenju.
Podseća se i da, u skladu sa sporazumom sa „Skijalištima Srbije“, od ove sezone na Kopaoniku dežura…

Datum objave: 2022-01-13 17:13:19
Autor objave:
Izvor informacije: n1info.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je n1info.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru n1info.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je n1info.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -