NaslovnaVestiN1SNS-u svi mandati u Merošini, Vranju i Raškoj

SNS-u svi mandati u Merošini, Vranju i Raškoj

Objavljeno dana:

- reklame -

Srpska napredna stranka (SNS) osvojila je sve mandate na izborima za savete mesnih zajednica u Merošini, Vranju i Raškoj, javlja RTS.
U Merošini, izbori su održani u 29 mesnih zajednica. Ukupno je na glasanje izašlo 64,33 odsto od ukupnog broja upisanih birača, a SNS je osvojila svih 145 mandata, prenose mediji.
U Vranju je SNS na izborima za Savete mesnih zajednica osvojila svih 376 mesta. Izlasnost je bila 39,1 odsto.
U Raškoj je od 19 mesnih zajednica, u…

Datum objave: 2021-06-07 09:10:43
Autor objave:
Izvor informacije: n1info.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je n1info.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru n1info.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je n1info.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -