NaslovnaVestiN1Šta Vrnjačka Banja sprema za doček: Muzički program od subote, matinei, stakleni...

Šta Vrnjačka Banja sprema za doček: Muzički program od subote, matinei, stakleni vidikovac…

Objavljeno dana:

- reklame -

U susret novogodišnjim praznicima gradovi i opštine se pripremaju za dočeke.
Vrnjačka Banja će za praznike izgledani onako kako su svi navikli, ali će ove godine biti i nekih novina. Pripreme su u toku, jer su skoro svi aranžmani prodati još pre dva meseca, što znači da su mnogi odavno odlučili da praznike provedu u Vrnjačkoj Banji.
Diretkor Turističke organizacije Vrnjačka Banja Ivan Trifunović kaže da „svake godine pokušavaju da daju nešto novo gostima“.
„Ove…

Datum objave: 2023-12-26 11:03:15
Autor objave:
Izvor informacije: n1info.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je n1info.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru n1info.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je n1info.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -