NaslovnaVestiN1Uhapšen muškarac osumnjičen da je tukao štene u Beogradu

Uhapšen muškarac osumnjičen da je tukao štene u Beogradu

Objavljeno dana:

- reklame -

U Vrnjačkoj Banji uhapšen je 47-godišnji muškarac osumnjičen da je 6. januara u Deligradskoj ulici u Beogradu snažno udario štene mešanca naočigled brojnih prolaznika, o čemu svedoči uznemirujući snimak koji kruži na društvenim mrežama.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, saopštila je policija.

Datum objave: 2021-01-11 22:11:48
Autor objave:
Izvor informacije: n1info.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je n1info.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru n1info.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je n1info.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -