NaslovnaVestiN1Uhapšen suspendovani žandarm, u automobilu imao kilogram i po droge

Uhapšen suspendovani žandarm, u automobilu imao kilogram i po droge

Objavljeno dana:

- reklame -

Novopazarska policija uhapsila je suspendovanog pripadnika Žandarmerije iz Raške J. P. (49) u čijem automobilu je našla skoro 1,6 kilograma marihuane, objavio je „Danas“.

Policijska uprava u Novom Pazaru saopštila je da je u subotu uveče na magistralnom putu od Novo Pazara ka Raški zaustavila “ladu” kojom je upravljao J. P. i u gepeku pronašla crnu kesu sa tri pakovanja marihuane teške 1.588 grama.
Po nalogu tužilaštva, njemu je određeno zadržavanje…

Datum objave: 2023-02-05 11:34:20
Autor objave:
Izvor informacije: n1info.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je n1info.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru n1info.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je n1info.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -