NaslovnaVestiN1Više sati se osećao miris plina: Provere gasovoda pored vrtića, PU nije...

Više sati se osećao miris plina: Provere gasovoda pored vrtića, PU nije obaveštena

Objavljeno dana:

- reklame -

Stanovnici Ulice vojvode Mišića u Kraljevu više sati su osećali jak miris plina. Kako su nam ispričali, u tom naselju se izvode provere gasovoda, a da ih unapred niko nije obavestio o tome. Pri tom, sve se to dešava pored ograde vrtića Ratarska kapija.
„Osetio sam u kući jak miris plina. Prvo sam otišao do komšija, koji su isto primetili. Videli smo da se radi na gasovodnoj mreži u naselju, ali nemamo pojma šta konkretno. I pri tom pored vrtića u kojem ima dece“, kaže…

Datum objave: 2023-09-15 16:37:23
Autor objave:
Izvor informacije: n1info.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je n1info.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru n1info.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je n1info.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -