NaslovnaVestiN1VLASNICI PARCELA NE DAJU CEVI NA KOPAONIKU, OTIŠLI NA PREGOVORE S MILENIJUM...

VLASNICI PARCELA NE DAJU CEVI NA KOPAONIKU, OTIŠLI NA PREGOVORE S MILENIJUM TIMOM I SRBIJAGASOM

Objavljeno dana:

- reklame -

Vlasnici parcela na Kopaoniku, kroz koje treba da prođe gasovod, sprečili su u ponedeljak radnike Milenijum tima da uz asistenciju policije postavi cevi, tvrdeći da se ovi radovi izvode bez potrebnih dozvola. Prema saznanjima reportera N1, vlasnici su otišli da pregovaraju sa izvođačima radova i investitorima – Milenijum timom i Srbijagasom.
Gasovod od Aleksandrovca do Tutina, dug 116 kilometara, zaustavljen je na Kopaoniku gde se vlasnici parcela protive nastavku radova.
Oni su…

Datum objave: 2023-10-09 13:38:33
Autor objave:
Izvor informacije: n1info.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je n1info.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru n1info.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je n1info.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -