NaslovnaVestiN1"Vreme je da prenesemo strah na njih": Vladan Slavković o izlasku Lokalnog...

„Vreme je da prenesemo strah na njih“: Vladan Slavković o izlasku Lokalnog fronta na izbore u Kraljevu – Izbori 2023

Objavljeno dana:

- reklame -

Aktivista Lokalnog fronta Vladan Slavković izjavio je da je Lokalni front „u Kraljevu uveo krilaticu – bez straha“. „Mi poslednjih godinu i po dana pokušavamo da stavimo do znanja da je vreme da prenesemo taj strah na njih, da shvate da je silazna putanja SNS, da se završava taj ciklus, da moraju ozbiljno da razmisle o posledicama koje ih očekuju“, kaže on.
Pokret Lokalni front je najavio da će učestvovati na lokalnim izborima u Kraljevu koji su zakazani za 17. decembar. Jedan od…

Datum objave: 2023-11-06 19:09:24
Autor objave:
Izvor informacije: n1info.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je n1info.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru n1info.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je n1info.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -