NaslovnaVestiN1Vučić na putu za Rašku: Kakva god odluka našeg naroda bude bila,...

Vučić na putu za Rašku: Kakva god odluka našeg naroda bude bila, prihvatiću je

Objavljeno dana:

- reklame -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će prihvatiti kakvu god odluku Srbi sa Kosova i Metohije donesu o barikadama.
„Znajući da oni, sve do konačnog oslobodjenja, nikada neće biti zadovoljni nijednom odlukom, čiste savesti i obraza, idem pred njih, uveren da je danas dobar dan za Srbiju, da smo sačuvali mir i dobili garantije za bezbednost i opstanak Srba“, napisao je Vučić na Instagramu.

Datum objave: 2022-12-28 20:22:32
Autor objave:
Izvor informacije: n1info.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je n1info.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru n1info.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je n1info.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -