NaslovnaVestiN1Za gledanje blokade dobio sam kaznu od 5.000 dinara

Za gledanje blokade dobio sam kaznu od 5.000 dinara

Objavljeno dana:

- reklame -

Draganu Brđoviću iz Vrnjačke Banje stigla je prekršajna kazna u iznosu od 5.000 dinara, zbog navodnog učešća u blokadi saobraćajnice u Vrnjcima 4. decembra, iako nije ni bio na ulici, već na trotoaru na autobuskom stajalištu.
Kako je rekao za Nova.rs, s obzirom da nije bilo policajca u uniformi, jer ga nisu legitimisali, najverovatnije da ga je neko od njih u civilu snimio. Tek posle četiri dana i na kućnu adresu, dobio je prekršajnu kaznu.
„Nas troje smo…

Datum objave: 2022-01-04 21:54:35
Autor objave:
Izvor informacije: n1info.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je n1info.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru n1info.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je n1info.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -