NaslovnaVestiN1Zabrinjava ravnodušan odnos nadležnih organa prema slučaju Predraga Voštinića

Zabrinjava ravnodušan odnos nadležnih organa prema slučaju Predraga Voštinića

Objavljeno dana:

- reklame -

Advokat Rodoljub Šabić, kao pravni zastupnik aktiviste pokreta Lokalni front iz Kraljeva Predraga Voštinića, teško povređenog u incidentu koji se pre mesec dana dogodio u tom gradu, ocenio je da je odnos nadležnih organa prema tom slučaju najblaže rečeno ravnodušan.
„Zabrinjavajuća je činjenica da je od događaja u kome je Predrag Voštinić teško povređen prošlo mesec dana, a da nema nikakvih pouzdanih informacija o tome šta su nadležni, tužilaštvo i…

Datum objave: 2023-10-08 13:20:06
Autor objave:
Izvor informacije: n1info.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je n1info.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru n1info.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je n1info.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -