NaslovnaVestiNedeljnikEpidemiološka situacija u Kraljevu se ne smiruje: "Simptomi vezani za digestivni trakt,...

Epidemiološka situacija u Kraljevu se ne smiruje: „Simptomi vezani za digestivni trakt, osip po koži…“

Objavljeno dana:

- reklame -

Još nema naznaka da se epidemiološka situacija u Kraljevu smiruje. Prema poslednjim podacima, u tom gradu je registrovano 73 novozaraženih. Prekjuče ih je bilo 77, a početkom sedmice 59.

Epidemiolozi smatraju da je situacija jako teška i da nema pokazatelja da će se popraviti u narednih nekoliko dana, prenosi RTS.

U kovid bolnici se leči 81 pacijent, sa srednjom i teškom kliničkom slikom. Slobodno je još 50 postelja.

„Virus je rasporstranjen, pokazuje nove kliničke…

Datum objave: 2020-07-18 07:47:06
Autor objave: Nedeljnik.rs
Izvor informacije: www.nedeljnik.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je www.nedeljnik.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru www.nedeljnik.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je www.nedeljnik.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -