NaslovnaVestiNedeljnikG-Drive ponovo u Vrnjačkoj Banji, počinje Lovefest festival

G-Drive ponovo u Vrnjačkoj Banji, počinje Lovefest festival

Objavljeno dana:

- reklame -

G-Drive je i ove godine na Lovefest festivalu koji počinje danas u Vrnjačkoj Banji i traje do 5. avgusta. Svi ovogodišnji posetioci će svoje festivalske narukvice moći da preuzmu na samom ulazu u festival, kao i na Gazprom benzinskoj stanici Vrnjačka Banja, na adresi Kneza Miloša b.b.

G-Drive vas očekuje na jednoj od najatraktivnijih bina na festivalu, H2O stage-u, dugogodišnjim posetiocima poznatom po izuzetnoj zabavi i posebnoj atmosferi. Za sve ljubitelje dobre muzike koji odluče da se…

Datum objave: 2023-08-03 16:49:05
Autor objave: Biznews
Izvor informacije: www.nedeljnik.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je www.nedeljnik.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru www.nedeljnik.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je www.nedeljnik.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -