NaslovnaVestiNedeljnikJeremić: "Vrnjačka Banja jedan od centara za pranje novca na Balkanu"

Jeremić: „Vrnjačka Banja jedan od centara za pranje novca na Balkanu“

Objavljeno dana:

- reklame -

(Beta) – Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas u Vrnjačkoj Banji da je ta opština „među najvećim perionicama novca u Srbiji kroz gradnju nekretnina“, navodi se u saopštenju te partije.

„To su primetile i međunarodne organizacije, među kojima je najznačajnija Globalna inicijativa za borbu protiv transnacionalnog organizovanog kriminala iz Ženeve, koja je jedna od najuticajnijih instituta te vrste u svetu, i koja je u svom poslednjem izveštaju navela Srbiju kao…

Datum objave: 2021-05-23 20:04:30
Autor objave: Agencija Beta
Izvor informacije: www.nedeljnik.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je www.nedeljnik.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru www.nedeljnik.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je www.nedeljnik.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -