NaslovnaVestiNovaBrod ljubavi - prva premijera predstave na internetu

Brod ljubavi – prva premijera predstave na internetu

Objavljeno dana:

- reklame -

Glumci iz više gradova po Srbiji okupilo se oko ideje da, u uslovima kada ne mogu da igraju u pozorištima, pripreme i na internetu večeras (22) premijerno izvedu pozorišnu predstavu “Brod ljubavi” Nebojše Romčevića u režiji Tee Puharić.
Glumac Vladan Slavković iz Kraljeva, ćlan grupe građana “Lokalni front” i osnivač ameterskog glumačkog udruženja “Grupa Grupa”, u razgovoru za portal Nova.rs kaže da su želeli da pronađu način da u uslovima epidemije nastave…

Datum objave: 2020-03-31 16:27:59
Autor objave:
Izvor informacije: nova.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je nova.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru nova.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je nova.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -