NaslovnaVestiNovaDirektor EDB odbio da ucenjuje radnike, poljoprivrednici neće da ugoste Vučića

Direktor EDB odbio da ucenjuje radnike, poljoprivrednici neće da ugoste Vučića

Objavljeno dana:

- reklame -

Kraljevački odbor Srpske napredne stranke poslednjih dana doživljava raspad. Direktor Elektrodistribucije odbio je da obezbedi najmanje 250 sigurnih glasova, dok poljoprivrednici odbijaju da ugoste predsednika Srbije za posetu koja je planirana danas.
Jedan od direktora EDB Kraljevo odbio je da obezbedi 250 sigurnih glasova, i to je saopštio na sednici Gradskog odbora SNS. Kaže neće da ucenjuje radnike, a ni pretnje smenom nisu ga naterale da promeni stav. Da smo totalno u rasulu,…

Datum objave: 2023-11-24 08:05:58
Autor objave:
Izvor informacije: nova.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je nova.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru nova.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je nova.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -