NaslovnaVestiNovaEkolozi upozoravaju na izgradnju 10 hidroelektrana na Ibru, a lokalna samouprava u...

Ekolozi upozoravaju na izgradnju 10 hidroelektrana na Ibru, a lokalna samouprava u Kraljevu ćuti

Objavljeno dana:

- reklame -

Država nije odustala od izgradnje čak 10 hidroelektrana na Ibru, što je ponovo uzbrurkalo javnost u Kraljevu i okolini. U toku je javni uvid prostornog plana sistema hidroelektrana na Ibru, a javna rasprava zakazana je već za 22. decembar, ali ne u Kraljevu već u Beogradu.
Ovo temom se ovoga jutra bavio Nebojša Jovanović, reporter jutarnjeg programa „Probudi se“ koji se nalazi u Kraljevu. On nam prenosi šta su primedbe ekoloških udruženja i kakav je stav lokalne samouprave, da li su se oni…

Datum objave: 2023-12-07 11:28:36
Autor objave:
Izvor informacije: nova.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je nova.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru nova.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je nova.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -