NaslovnaVestiNovaI Lokalni front iz Valjeva dogovorio saradnju sa Zelenovićem

I Lokalni front iz Valjeva dogovorio saradnju sa Zelenovićem

Objavljeno dana:

- reklame -

Predsednik Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović i predstavnici organizacije Lokalni front Valjevo objavili su danas, na zajedničkoj konferenciji za medije, da su postigli dogovor o uspostavljanju saradnje.
Lokalni front Valjevo podržao je politiku Tri tačke koju je predložio Nebojša Zelenović i tako se pridružio otvorenoj građanskoj platformi okupljenoj oko nje.
„Zadovoljstvo mi je što ću imati priliku da sarađujem sa Lokalnim frontom Valjevo, ljudima koji su istinska…

Datum objave: 2020-12-22 14:52:33
Autor objave:
Izvor informacije: nova.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je nova.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru nova.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je nova.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -