NaslovnaVestiNovaImam sopstvenu verziju onoga što se dogodilo

Imam sopstvenu verziju onoga što se dogodilo

Objavljeno dana:

- reklame -

Aktivista Lokalnog fronta Predrag Voštinić prvi put je govorio za medije nakon napada koji se u nedelju veče dogodio kad ga je vozač Škode oborio sa bickla i naneo mu teške telesne povrede.
„Dobro se osećam, kad kažem dobro mislim na neko uopšteno stanje. Dobro sam duhom. Povrede su uglavnom sve sanirane, trajaće jedno 4 do 6 nedelja neka zarastanja i previjanja, a posle toga rehabilitacija sledi“, rekao je Voštinić.
On je dodao da mu je celog života bilo muka od „kokezastih zavoja po…

Datum objave: 2023-09-13 10:35:51
Autor objave:
Izvor informacije: nova.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je nova.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru nova.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je nova.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -