NaslovnaVestiNovaIzlila se reka u centru, poplavljena škola

Izlila se reka u centru, poplavljena škola

Objavljeno dana:

- reklame -

Vrnjačku Banju posle podne zahvatilo je nevreme praćeno jakom kišom. Vrnjačka reka koja protiče kroz centar Banje je toliko nabujala da se izlila u blizini pojedinih mostova u parku na šetalištu.
Poplavljena je Osnovna škola „Popinski borci“.
Voda je ušla u nekoliko stambenih objekata, podrume i dvorišta u užem jezgru Banje i okolnim selima, Podunavcima, Novom Selu, Vranešima.

Datum objave: 2023-06-06 20:01:02
Autor objave:
Izvor informacije: nova.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je nova.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru nova.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je nova.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -