NaslovnaVestiNovaIzmeđu dva popisa izgubili čak 14.000 stanovnika

Između dva popisa izgubili čak 14.000 stanovnika

Objavljeno dana:

- reklame -

I pored velikog broja priliva izbeglog stanovništva sa Kosova i Metohije, Grad Kraljevo je između dva popisa, manji za čak 14.000 stanovnika. Iako je grad na Ibru teritorijalno najveći grad u Srbiji, važno putno i železničko čvorište, iz njega se mahom odlazi. Zašto, pokušao je da sazna Nebojša Jovanović, reporter jutarnjeg programa „Probudi se“.
Kraljevo je 2011. godine imalo 125.000 stanovnika, a sada tek 111.000, ni izbeglo stanovništvo nije uspelo da popravi sliku grada koji je u bivšoj…

Datum objave: 2023-11-10 12:20:46
Autor objave:
Izvor informacije: nova.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je nova.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru nova.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je nova.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -