NaslovnaVestiNovaIZVUČEN KAMION KOJI SE SURVAO NIZ LITICU, VOZAČ NIJE ŽIVOTNO UGROŽEN

IZVUČEN KAMION KOJI SE SURVAO NIZ LITICU, VOZAČ NIJE ŽIVOTNO UGROŽEN

Objavljeno dana:

- reklame -

U zajedničkoj akciji sa vatrogascima iz stanice Kopaonik, policijom i lekarima iz Trauma centra i hitne pomoći iz Raške, spasioci Gorske službe spasavanja koji dežuraju na Kopaoniku pomagali su sinoć da se izvuče povređeni čoveka iz provalije duboke 30 metara.

Gorska služba spasavanja primila je poziv za pomoć sinoć oko 21.30, a cela akcija spasavanja trajala je nesto manje od tri sata.
Kamion se survao niz liticu kod Kopaonika Foto:Nova.rs
Povređeni je zbrinut, pružena mu je prva…

Datum objave: 2023-07-01 11:54:54
Autor objave:
Izvor informacije: nova.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je nova.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru nova.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je nova.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -