NaslovnaVestiNova"Izvucite iz fioka afere koje držite zaključane" (FOTO)

„Izvucite iz fioka afere koje držite zaključane“ (FOTO)

Objavljeno dana:

- reklame -

Svojevrsnim performansom, ovog 14. po redu protesta „Kraljevo protiv nasilja“, demonstranti su noseći drvene fioke i table na kojima su ispisane sve afere u ovom gradu, a koje nikada nisu dobile sudski epilog, poslali poruku pravosudnim organima, da za njih znaju i da ih nisu zaboravili.
Protest „Kraljevo protiv nasilja“ održan je i ove subote u Kraljevu. Organizatori nisu odustali od protesta zbog lošeg vremena.
„Ne meri se sve brojem ljudi, nešto se meri i rešenošću onih…

Datum objave: 2023-08-05 21:31:06
Autor objave:
Izvor informacije: nova.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je nova.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru nova.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je nova.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -