NaslovnaVestiNovaKo su najveće zvezde Tuborg Lovefesta

Ko su najveće zvezde Tuborg Lovefesta

Objavljeno dana:

- reklame -

Obaraju sve rekorde, izdanja im se prodaju u milionskim primercima, a neki su na sceni i više od tri decenije
Lovefest, 5. jul 2023. – Do šesnaestog izdanja Tuborg Lovefesta ostalo je manje od mesec dana, a kako je publika već navikla, u Vrnjačku Banju od 3. do 5. avgusta dolaze najveća svetska imena sa elektronske muzičke scene.

Charlotte De Witte, koju je čuveni DJ Mag stavio na prvo mesto u okviru DJ Mag’s 100 Techno DJs 2022, u poslednjih nekoliko godina osvaja sve…

Datum objave: 2023-07-06 12:24:54
Autor objave:
Izvor informacije: nova.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je nova.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru nova.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je nova.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -