NaslovnaVestiNovaKod Raške danas nije vidljivo kretanje ili pojačano prisustvo oružanih snaga Srbije

Kod Raške danas nije vidljivo kretanje ili pojačano prisustvo oružanih snaga Srbije

Objavljeno dana:

- reklame -

Francuska novinska agencija AFP je prenela da je njen reporter javio da danas u regionu Raške, blizu administrativne linije s Kosovom, „nije bilo vidljivo nikakvo posebno kretanje ili pojačano prisustvo srpskih oružanih snaga“.
AFP uz to podseća da su SAD sinoć, u petak, upozorile na „značajno srpsko vojno raspoređivanje duž granice s Kosovom“ i pozvale „Srbiju da povuče (svoje) trupe“.
Agencija piše da „nedelju dana posle smrtonosnih sukoba na Kosovu koji su izazvali…

Datum objave: 2023-09-30 19:26:04
Autor objave:
Izvor informacije: nova.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je nova.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru nova.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je nova.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -