NaslovnaVestiNovaKOLIKO KOŠTA LETOVANJE U SRBIJI? OVO SU CENE SMEŠTAJA U OSAM NAJPOZNATIJIH...

KOLIKO KOŠTA LETOVANJE U SRBIJI? OVO SU CENE SMEŠTAJA U OSAM NAJPOZNATIJIH TURISTIČKIH CENTARA KOD NAS

Objavljeno dana:

- reklame -

Najposećenije turističke destinacije u Srbiji, bar kada je reč o domaćim turistima, prošlog jula i avgusta bile su Sokobanja, Vrnjačka Banja, Zlatibor, Kopaonik i Fruška gora, a za domaći turizam prethodnog leta opredelilo se blizu pola miliona građana Srbije.
Za čitaoce koji i ovog leta planiraju da deo odmora provedu na nekoj od najpopularnijih letnjih destinacija u Srbiji, portal N1 donosi pregled najpovoljnijih cena smeštaja u privatnim i hotelskim kapacitetima. Skoro bez…

Datum objave: 2023-07-02 15:52:10
Autor objave:
Izvor informacije: nova.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je nova.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru nova.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je nova.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -