NaslovnaVestiNovaKRIVIČNE PRIJAVE JER SU NAS TROVALI

KRIVIČNE PRIJAVE JER SU NAS TROVALI

Objavljeno dana:

- reklame -

Lokalni front iz Kraljeva podneo je krivičnu prijavu MUP-u Srbije za izazivanje opasnosti po zdravlje ljudi, ali i za neblagovremeno obaveštavanje i preduzimanje mera za zaštitu zdravlja.
Zbog požara koji je u subotu izbio na gradskoj deponiji u Kraljevu, dim i nesnosan smrad osetio se kako u prigradskim naseljima, tako i u užem delu grada. Odsek za zaštitu životne sredine u ovom gradu izdao je u utorak saopštenje za javnost u kojem se navodi da je vazduh u Kraljevu prethodnog…

Datum objave: 2022-10-26 16:09:09
Autor objave:
Izvor informacije: nova.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je nova.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru nova.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je nova.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -