NaslovnaVestiNovaMeđu povređenima devojčica (12) i njena majka

Među povređenima devojčica (12) i njena majka

Objavljeno dana:

- reklame -

Na magistralnom putu Priština – Raška u Velikom Rudaru, kod groblja, u subotu oko 21.00 sat došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je osumnjičeni J. K., krećući se velikom brzinom, otpozadi udario drugo vozilo u kom je bila petočlana porodica.

Radio Kosovska Mitrovica saznaje da se u automobilu nalazio sveštenik Srpske pravoslavne crkve na službi u Novom Pazaru Savo Šmigić sa suprugom i troje maloletne dece.
Nakon što se kratko zaustavio J. K. je pobegao sa lica…

Datum objave: 2023-09-17 15:48:38
Autor objave:
Izvor informacije: nova.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je nova.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru nova.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je nova.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -