NaslovnaVestiNovaMinistar Vesić najavio povišicu od 10 odsto

Ministar Vesić najavio povišicu od 10 odsto

Objavljeno dana:

- reklame -

Na aerodromu „Morava“ kod Kraljeva potpisan je kolektivni ugovor kojim je za zaposlene u javnom preduzeću „Aerodromi Srbije“, u okviru koga posluju aerodromi Konstantin Veliki u Nišu, Morava u Kraljevu i Ponikve u Užicu, obezbeđen niz pogodnosti među kojima i povećanje plate od deset odsto od 1. januara sledeće godine.
Ugovor su potpisali ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić, direktor „Aerodroma Srbije“ Mihajlo Zdravković i predsednik sindikalne…

Datum objave: 2023-11-26 14:41:13
Autor objave:
Izvor informacije: nova.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je nova.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru nova.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je nova.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -