NaslovnaVestiNovaMotiv za napad je politički angažman, incident me neće zaustaviti

Motiv za napad je politički angažman, incident me neće zaustaviti

Objavljeno dana:

- reklame -

„Živim takav život i među takvim ljudima da sem političkog angažmana ne mogu da nazirem šta bi drugo moglo biti motiv napada“, izjavio je današnjem izdanju nedeljnika NIN aktivista Lokalnog fronta iz Kraljeva Predrag Voštinić, koga su u nedelju oborili autom dok je vozio bicikl.

Voštanić je naveo da će fizički bol od pretrpljene traume proći, ali da ostaje da boli neizvesnost i pitanje da li su njegova porodica i neposredno okruženje bezbedni?
Prema rečima Voštinića,…

Datum objave: 2023-09-14 10:30:51
Autor objave:
Izvor informacije: nova.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je nova.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru nova.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je nova.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -