NaslovnaVestiNovaNa društvenim mrežama pretio drugovima iz odeljenja

Na društvenim mrežama pretio drugovima iz odeljenja

Objavljeno dana:

- reklame -

Policija je u Vrnjačkoj Banji, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu, uhapsila petnaestogodišnjeg učenika jedne srednje škole, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.
On se sumnjiči da je u utorak u objavi na jednoj društvenoj mreži pretio drugovima iz svog odeljenja.
Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden sudiji za maloletnike Višeg suda u Kraljevu koji mu je nakon saslušanja odredio pritvor do 30 dana.
VIDEO:…

Datum objave: 2023-05-10 15:54:52
Autor objave:
Izvor informacije: nova.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je nova.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru nova.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je nova.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -