NaslovnaVestiNovaNA PROTESTU PRIKAZANI TRANSPARENTI IMENA ŽRTAVA "SISTEMA KOJI NIJE ZAKAZAO"

NA PROTESTU PRIKAZANI TRANSPARENTI IMENA ŽRTAVA „SISTEMA KOJI NIJE ZAKAZAO“

Objavljeno dana:

- reklame -

U organizaciji Lokalnog fronta na današnjem protestu protiv nasilja, građani Srbije nosili su na prsima kartone s imenima žrtava protekle decenije „sistema koji nije zakazao“. Podsetili su na stradale, poginule, ugnjetene.

Foto: Nataša Damjanović
Među imenima našli su se: Oliver Ivanović, Stanika Gligorijević, Major Omer Mehić i ostali članovi njegove posade, čuvar iz Savamale, ubijeni Ribnikarci i stradali u okolini Mladenovca, žrtve femicida, poginuli rudari, radnici…

Datum objave: 2023-05-27 22:21:41
Autor objave:
Izvor informacije: nova.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je nova.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru nova.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je nova.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -