NaslovnaVestiNovaNabujala reka poplavila ulice, domaćinstva, školu, a stigla i do bolnice

Nabujala reka poplavila ulice, domaćinstva, školu, a stigla i do bolnice

Objavljeno dana:

- reklame -

Obilne padavine i dalje stvaraju probleme širom Srbije, a strahuje se i od novih bujičnih poplava. Novo nevreme praćeno jakom kišom zahvatilo je Vrnjačku Banju, delove Trstenika, opštine Brus, Kruševca, kao i Kosjerić, gde je vanredna situacija i zamućeno izvorište vode za piće.
U Vrnjačkoj Banji nabujala reka iz viših predela poplavila je ulice, osnovnu školu, stambene objekte i dvorišta, zarobila je automobile, a u centru se čak voda izlila i došla do Specijalne…

Datum objave: 2023-06-07 08:26:05
Autor objave:
Izvor informacije: nova.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je nova.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru nova.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je nova.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -