NaslovnaVestiNovaNDMBG neće ujedinjenje sa SzS, Lokalni front bez poziva

NDMBG neće ujedinjenje sa SzS, Lokalni front bez poziva

Objavljeno dana:

- reklame -

Iako je iz Saveza za Srbiju poručeno da će sve opozicione grupacije pozvati na razgovor o ujedinjenju u jedinstven opozicioni front, iz Ne davimo Beograd poručuju za Nova.rs da nisu zainteresovani za učešće u ovakvoj opozicionoj grupaciji, dok iz Lokalnog fronta ističu da im nije stigao poziv, te da se ujedinjenje ne može graditi insistirajući na razlikama.
Govoreći o procesu ujedinjenja, koje inicirao Savez za Srbiju,  Borko Stefanović, potpredsednik Stranke slobode i pravde,…

Datum objave: 2020-07-03 14:22:25
Autor objave:
Izvor informacije: nova.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je nova.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru nova.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je nova.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -