NaslovnaVestiNovaNemušto objašnjenje policije o napadu na Voštinića budi sumnju

Nemušto objašnjenje policije o napadu na Voštinića budi sumnju

Objavljeno dana:

- reklame -

Organizacija Liberali i demokrate (LIBDEM) saopštila je danas da „nemušto objašnjenje policije“ u slučaju napada na aktivistu Lokalnog fronta iz Kraljeva Predraga Voštinića, budi sumnju da se radi o osmišljenom krivičnom delu, koje je za cilj imalo namerno ugrožavanje njegove bezbednosti.

„Srbija ima predistoriju napada na političke neistomišljenike, a nismo lišeni ni onih sa fatalnim ishodima. Zbog toga tražimo od policije da u ovom slučaju reaguje na profesionalan i…

Datum objave: 2023-09-12 17:03:01
Autor objave:
Izvor informacije: nova.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je nova.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru nova.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je nova.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -