NaslovnaVestiNovaNije posao političara da budu nesrećni umesto nas

Nije posao političara da budu nesrećni umesto nas

Objavljeno dana:

- reklame -

Predrag Voštinić, aktivista „Lokalnog fronta“ gostovao je ove nedelje u podcastu Snaga uma, gde je govorio o načinu na koji su mu se slegli utisci u poslednjih mesec dana, nakon što je napadnut u saobraćaju. Ovom prilikom se osvrnuo na očekivanja koja imamo od svojih političkih predstavnika i o svemu što stimuliše našu potrebu da tražimo žrtve.
„Mi kad kažemo da je političko zastupništvo namenjeno određenim ljudima, koje posle nazivamo liderima ili aktivistima, mi od njih tražimo…

Datum objave: 2023-10-08 15:34:35
Autor objave:
Izvor informacije: nova.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je nova.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru nova.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je nova.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -