NaslovnaVestiNovaNisu pokazali brigu za građane

Nisu pokazali brigu za građane

Objavljeno dana:

- reklame -

Na mitingu u Kraljevu liste kandidata vladajuće Srpske napredne stranke „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ za izbore u Srbiji 17. decembra govorio je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, predstavljen i kao „član SNS“.

Izjavio je da je svestan da mnogi lokalni funkcioneri SNS „nisu pokazali brigu za građane“ i da je „pitanje hoće li ta stranka uspeti da nađe nove ljude koji će imati više vremena da razgovaraju sa ljudima“.
Naveo je da su mu „neki ljudi…

Datum objave: 2023-11-24 20:49:22
Autor objave:
Izvor informacije: nova.rs

Portal 036.rs nije autor ovog teksta i fotografije. Autor teksta i fotografije je nova.rs. Sadržaj je delimično (550 kakaktera) preuzet sa stranica autora / prenosioca teksta. Fotografija se ne nalazi na serveru internet stranice 036.rs, već na serveru nova.rs. Ako preuzimate sadržaj, molimo Vas ne navodite izvor 036.rs, već orginalni izvor ove informacije koji je nova.rs. Ako smatrate da je 036.rs povredio vaša autorska prava, molimo Vas kontaktirajte nas preko stranice kontakt. Internet stranica 036.rs u dobroj nameri delimično prenosi informacije sa drugih izvora informacija i upućuje čitaoce na orginalni izvor objavljenog sadržaja, a vezanih za područije Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške. Ceo proces je automatizovan, tako da postoje mogućnost da se pojave i informacije koje nisu vezane za temu gore navedenih geografskih područija.

- reklame -